Επίσημη πρεμιέρα έκανε στις 21 Σεπτεμβρίου η Spar Cyprus με πρώτο το άνοιγμα του καταστήματος επί της οδού Γρίβα Διγενή 27  σε κομβικό σημείο της Λάρνακας στη σύνδεσή της με τις άλλες πόλεις. Το ΡΑΔΙΟ 99FM πραγματοποίησε live link στις εγκαταστάσεις του SPAR απο τις 11:00 – 14:00.

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing

 

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: 3 people, people smiling, eyeglasses, stripes and closeup

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and text

 

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, shoes and text

 

Με άνοιγμα από στις 21ης Σεπτεμβρίου 2018 η ώρα 7  το πρωί καλωσόρισε τους πρώτους πελάτες της, οι οποίοι ήταν εκεί για να ζήσουν τη νέα εμπειρία ψωνίσματος της Spar Cyprus.

Με σύγχρονη προσέγγιση και ένα κατάστημα που παρέχει ευρύ φάσμα προϊόντων η Spar Cyprus κάνει ευδιάκριτη τη παρουσία της μάρκας της σε ολόκληρο το μαγαζί, με τον στόχο για γρήγορη καθιέρωσή της στη συνείδηση του σύγχρονου καταναλωτή να αναδεικνύεται ξεκάθαρος.

1spar
sparlarnaca8

Με σλόγκαν ‘Εδώ για σένα’ και μια διαφημιστική καμπάνια που ήδη ‘τρέχει’ παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων branded αλλά και ιδιωτικής ετικέτας η Spar Cyprus σίγουρα ήρθε για να μείνει, ταράζοντας τα νερά και τις ισορροπίες  στο λιανικό εμπόριο.

sparlarnaca5

 

sparlarnaca6

Υπενθυμίζεται ότι στόχος της αλυσίδας είναι το άνοιγμα, τους επόμενους μήνες, δύο ακόμα καταστημάτων σε Λευκωσία και Λεμεσό.

sparlarnaca3

Όπως έχει ανακοινώσει η SPAR Κύπρου, το μεσοπρόσθεσμο επιχειρηματικό της πλάνο  προβλέπει τη λειτουργία περισσότερων από 20 καταστημάτων ανά την Κύπρο, ευελπιστώντας να καταστεί μια από τις μεγάλες παγκύπριες αλυσίδες υπεραγορών.

Στα πλάνα της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός παγκύπριου δικτύου σε όλους τους τύπους καταστημάτων, όπως υπεραγορές, σούπερμαρκετ, καταστήματα της γειτονιάς, ακόμα και express/convenience καταστήματα.