Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Πόλυς Παλλήκαρος και η Υπεύθυνη Γραμματείας Tοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης Ειρήνη Ζορπά σε μια συνέντευξη με την Πηνελόπη Νεοφύτου

 

Η Ελένη Τανου πρόεδρος της ΕΤΑΠ Λευκωσίας, Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας, Aντιπρόεδρος του τουριστικού γραφείου του Top KINISIS, μέλος πολλών οργανώσεων και υπεύθυνη της δημιουργίας του European Youth Capital μίλησε για τον τουρισμό στη Κύπρο στην εκπομπή καφεδάκι στις 9 με την Πηνελόπη Νεοφύτου.

 

Η Επίτροπος Ισότητας, Ιωσηφίνα Αντωνίου στο Ράδιο 99fm αναφέρθηκε στο έργο, στις δράσεις και στα μελλοντικά σχέδια που ετοιμάζει.

 

Η κα Κωνσταντίνα Λιβέρη, Aνώτερος Λειτουργός Ανθρωπίνου Δυναμικού απο την Διεύθυνση έρευνας και προγραμματισμού της ΑνΑΔ παρευρέθηκε στο στούντιο του Ράδιο 99Fm

H κα Πάολα Σάββα και η κα Τίνα Πουλλίδη παρευρέθηκαν στο στούντιο του Ράδιο 99fm και στην εκπομπή “Καφεδάκι στις 9” . Μίλησαν για την 1η Ημερίδα γυναίκας που διοργανώνουν και φέρει το όνομα “She Woman” στην Πηνελόπη Νεοφύτου.Penelope Neophytou Paola Savva Tina Poullidi Neophytou

 

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ, Σταύρος Σταύρου φιλοξενήθηκε στο Ράδιο 99fm και στη εκπομπή “Καφεδάκι στις 9” σε μια συνέντευξη με την Πηνελόπη Νεοφύτου !

O Ντίνος Λευκαρίτης στο “Καφεδάκι στις 9”

Καλεσμένος στην εκπομπή ” Καφεδάκι στις 9″ ο Επαρχικός Γραμματέας της ΠΕΟ Μάριος Πρατζιώτης. Θέμα της σημερινής συνέντευξης η εργατική πρωτομαγια. Το ιστορικό υπόβαθρό, η εξέγερση και τα αιτήματα των εργαζομένων του 1886 στο Σικάγο που μέχρι σήμερα παραμένουν ανεκπλήρωτα ήταν η ουσία της συνέντευξης που παραχώρισε ο κ.Πρατζιώτης στην Πηνελόπη Νεοφύτου.

O Λούης Περεντός καλεσμένος στην εκπομπή “Καφεδάκι στις 9” με την Πηνελόπη Νεοφύτου σε μια συζήτηση για το συγγραφικό του έργο, για την τέχνη και για την πόλη της Λάρνακας, πως την οραματίζεται εκφράζοντας σε κάθε του λέξη την αγάπη και την περηφάνεια του γι’αυτήν.