Τι υπηρεσίες προσφέρει το G BEAUTY AND COFFEE SPA;

Προσφέρει καθαρισμούς προσώπου, ανόρθωση στήθους και γλουτών. Υπάρχουν πρωτοποριακοί μέθοδοι στο χώρο μας, κρέμες αποκλειστικά δικές μας, θεραπείες για την κυτταρίτιδα. Ότι κάνει ένα ινστιτούτο αισθητικής θα το κάνουμε αλλά επιπρόσθετα θα προσφέρουμε θεραπευτικά μασάζ κρυόλιση, τζακούζι, υδρομασάζ. Παρέχουμε μια γκάμα υπηρεσιών και μακιγιάζ διαφόρων ειδών σε συνδυασμό με το καφέ.

 

Τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει;

Ξεχωρίζει γιατί είναι τρία σε ένα. Μια γυναίκα ή ένας άνδρας  αφού όπως είπαμε το G BEAUTY & COFFEE SPA  ανταποκρίνεται και στα δύο φύλλα μπορεί να κάνει καθαρισμό προσώπου έχοντας δίπλα του τον καφέ του  και επιπρόσθετα να πάει να αγοράσει και καλλυντικά συνεχίζοντας να πίνει το καφέ του.

 

Οι τιμές είναι προσιτές;

Πιο προσιτές δεν γίνεται. Έχουμε αντιπροσωπίες δικές μας και εξασφαλίσαμε μόνιμα χαμηλές τιμές. Υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές. Συνεργαζόμαστε με παγκόσμιους κολοσσούς  π.χ  στο τμήμα των καλλυντικών θεωρώ πως είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο σε θέμα ποιότητας και τιμής. Επίσης στις υπηρεσίες μας ισχύει και η μέθοδος επιστροφής χρημάτων αν δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλει ο πελάτης.

 

Σε ποιες ηλικίες ανταποκρίνεται το G BEAUTY & COFFEE SPA;

Έχουμε προϊόντα από 6 μηνών μέχρι 90 χρονών. Μπορεί η μητέρα για παράδειγμα να αγοράσει κρέμες σώματος και προσώπου ακόμα και για το μωρό της αλλά και μία 90χρονη γυναίκα μπορεί να κάνει  lifting και να φαίνεται πιο νέα. Το κατάστημα απευθύνεται σε όλο το κοινό και όχι σε μια μερίδα ανθρώπων αφού εξασφαλίζουμε συλλογές αρωμάτων στους άνδρες, gel για τα μαλλιά, θεραπείες μασάζ αλλά και όπως έχω αναφέρει πιο πάνω και διάφορους καθαρισμούς προσώπου και σώματος.

 

Πως προέκυψε αυτή η ιδέα

Ήταν κάτι που το είχα στα πλάνα μου εδώ και αρκετό καιρό και ήμουνα σίγουρος ότι θα προσελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας

 

Υπάρχουν σχέδια ανάπτυξης αυτής της ιδέας στη πορεία της λειτουργείας του;

Ήδη συζητάμε για καταστήματα στη Λεμεσό, Πάφο με το ίδιο ακριβώς concept. Πρέπει όμως να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος. Ελπίζω να το αγκαλιάσει ο κόσμος γιατί οι τιμές που έχουμε είναι πολύ ανταγωνιστικές.