Σκοπός να προσφέρει την ευκαιρία σε Επιχειρήσεις, Οργανισμούς, Φιλανθρωπικά Ιδρύματα και ιδιαίτερα στους επαγγελματίες που θέλουν να προβάλουν ένα ιδιαίτερο γεγονός όπως εγκαίνια, ειδικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις ,νέα προϊόντα   κλπ.

Μουσική, κέφι, τραγούδια, έξυπνες ατάκες και πληροφορίες από την επιχείρηση για το γεγονός! Διακόσμηση, μασκότες, promoters με ειδικές συμφωνίες! Διαγωνισμοί και κληρώσεις ώστε να φέρνουμε τον κόσμο μέσα στην επιχείρηση  σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 24-635500.

Η χρησιµότητα µιας διαφηµιστικής Προβολής

Αξιοποιήστε τη µοναδική ευκαιρία που προσφέρει το Ράδιο 99ΡΜ δημιουργώντας- χορηγώντας ένθετο για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας για την προώθηση και ανάπτυξη της επιχείρησή σας.

Κάντε ενα βημα επιτυχίας μαζί μας στις «Πωλήσεις» με την διαφήμιση στο Ράδιο 99 FM. Στο Ράδιο 99ΡΜ έχουµε χτίσει τις οµάδες µας µε ταλαντούχους επαγγελµατίες που έχουν δηµιουργικότητα, άποψη, γνώση, εµπειρία, πάθος και υπευθυνότητα. Τα έργα μας και τα αποτέλεσματα μιλούν από μόνα τους.

Κάντε ενα βήμα επιτυχίας μαζί μας για Διαφημίσεις και χορηγείες !!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 24-635500. ή στο email μας: fmradio@cytanet.com.cy

Τόσο οι ενηµερωτικές, όσο και οι ψυχαγωγικές του εκποµπές συγκεντρώνουν το ψηλότερο ποσοστό ακροαµατικότητας! Το Ράδιο 99FM κάθε χρόνο αναδεικνύεται πρώτο, όχι µόνο από τους Τοπικούς Ραδιοσταθμούς αλλά και απ’ όλους τους Παγκύπριους όσον αφορά την πόλη και επαρχία της Λάρνακας και Αµµοχώστου!

Η οµάδα του Ράδιο 99FM είναι πάντα δίπλα σας και με κάθε τρόπο σας υποστηριζουμε!

Πρόσωπα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις και παρουσιάσεις στην υπηρεσία σας. http://www.eprovoli.com/sinentefxi-apo-ton-yangos-hadjiyannis-ll-bnott-ll-m-pgdmscantab-chartered-marketer-deputy-director-general/

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 24-635500 ή στο email μας: fmradio@cytanet.com.cy