Αγαπητοί φίλοι του Radio 99 FM
To Radio 99FM άρχισε να εκπέμπει τον Σεπτέμβρη του 1989 στον 5o όροφο ενός οικήματος στο κέντρο της πόλης μας. Ήταν το πρώτο άκουσμα από το πρώτο τοπικό ραδιόφωνο στην πόλη της Λάρνακας .Το μοντέλο του Προγράμματος ήταν πρωτοφανές για τα τότε κυπριακά δεδομένα: 90% ποιοτικό ελληνικό τραγούδι, 10% ξένο ρεπερτόριο και τίτλοι ειδήσεων κάθε μία ώρα.
Σε πολύ λίγο διάστημα οι Λαρνακείς το αγκάλιασαν έκαναν δικό τους, έγινε η καθημερινή τους συντροφιά, στην δουλειά, στο σπίτι , στο αυτοκίνητο ,στην παρέα .Ο τοπικός του χαρακτήρας με έντονο ενδιαφέρον για τα δρώμενα στην πόλη μας, οι μουσικές του επιλογές, η άμεση επικοινωνία με τους ακροατές του, η έμφαση στην ποιότητα ήταν τα χαρακτηριστικά που το καθιέρωσαν.
Από τότε μέχρι σήμερα το Ράδιο 99 FM αναδείχθηκε το πρώτο μεγάλο ραδιόφωνο της πόλης και σημαντικό σημείο συνάντησης και προβολής της ελληνικής μουσικής και ευρύτερα, πολιτιστικής και κοινωνικής συνεργασίας με τοπικούς και άλλους παράγοντες. Απέκτησε ένα ευρύ, πιστό και σταθερό κοινό από όλες τις ηλικίες με κύριες ηλικίες από 24-44 . Τόσο οι ενημερωτικές, όσο και οι ψυχαγωγικές του εκπομπές συγκεντρώνουν τα ψηλότερα ποσοστά ακροαματικότητας.
Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια, πάλι πρώτο το Radio 99 FM στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης έχει αναπτύξει μία έντονη κοινωνική δράση με τις εκστρατείες αγάπης, σε συνεργασία με όλους τους φορείς κοινωνικής προσφοράς.
Στηρίζοντας έως σήμερα, με κάθε τρόπο τους κοινωνικούς συνδέσμους, τα ειδικά σχολεία, και όλες τις ευάλωτες ομάδες της πόλης μας, με χορηγίες επικοινωνίας, εκδηλώσεις και άλλες κοινωφελείς δράσεις με σκοπό την στήριξη τους, την συγκέντρωση χρημάτων και τροφίμων για συμπολίτες μας σε ανάγκη και όπου υπάρχει άνθρωπος σε ανάγκη.
Το Radio 99 FM στηρίζει τον Δήμο της Λάρνακας διαχρονικά και τις εκδηλώσεις του, τον αθλητισμό, τις τέχνες και τον πολιτισμό με χορηγίες επικοινωνίας, εκδηλώσεις και προβάλλοντας κάθε τι που συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης και των πολιτών μας.
Το Ράδιο 99 FM κάθε χρόνο αναδεικνύεται πάντα το πρώτο στις μετρήσεις, όχι μόνο από τους Τοπικούς Ραδιοσταθμούς αλλά και απ’ όλους τους Παγκύπριους με μεγάλη διαφορά, όσον αφορά την πόλη της Λάρνακας και επαρχίας. Σας Ευχαριστούμε