Αγαπητοί φίλοι του Radio 99 FM

To Radio 99 FM άρχισε να εκπέμπει τον Σεπτέμβρη του 1989 στον 5o όροφο ενός οικήματος στο κέντρο της πόλης μας. Ήταν το πρώτο άκουσμα από το πρώτο τοπικό ραδιόφωνο στην πόλη της Λάρνακας με πρωτοφανείς και καινοτόμες δράσεις πολιτιστικές και κοινωνικές στην πόλη.

Σε πολύ λίγο διάστημα οι Λαρνακείς το αγκάλιασαν, το έκαναν δικό τους, έγινε η καθημερνή τους συντροφιά ,στην δουλειά, στο σπίτι , στο αυτοκίνητο ,στην παρέα .Ο τοπικός του χαρακτήρας με έντονο ενδιαφέρον για τα δρώμενα στην πόλη μας, οι μουσικές του επιλογές, η άμεση επικοινωνία και η πιστή σχέση με τους ακροατές του, η έμφαση στην ποιότητα ήταν τα χαρακτηριστικά που το καθιέρωσαν.

Από τότε μέχρι σήμερα το 2017 το Radio 99 FM αναδείχθηκε το πρώτο μεγάλο ραδιόφωνο της πόλης με ένα ευρύ, πιστό και σταθερό κοινό από όλες τις ηλικίες με κύριες ηλικίες από 24-44 . Τόσο οι ενημερωτικές, όσο και οι ψυχαγωγικές του εκπομπές συγκεντρώνουν τα ψηλότερα ποσοστά ακροαματικότητας.

Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια, πάλι πρώτο το Radio 99 FM στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης έχει αναπτύξει μία έντονη κοινωνική δράση, σε συνεργασία με φορείς  κοινωνικής προσφοράς. Το Radio 99 FM στηρίζει τον Δήμο της Λάρνακας διαχρονικά και τις εκδηλώσεις του, τον αθλητισμό, τις τέχνες και τον πολιτισμό με χορηγίες επικοινωνίας, εκδηλώσεις και προβάλλοντας κάθε τι που συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης και των πολιτών μας.

Το Radio 99 FM κάθε χρόνο αναδεικνύεται πάντα το πρώτο στις μετρήσεις, όχι μόνο από τους Τοπικούς Ραδιοσταθμούς αλλά και απ’ όλους τους Παγκύπριους με μεγάλη διαφορά, όσον αφορά την πόλη της Λάρνακας και επαρχίας.

Τώρα μπαίνει δυναμικά στην νέα εποχή με διαδραστικό ραδιόφωνο και έντονη παρουσία στα social media και με τις ιστοσελίδες του www.radio99fm.net  www.eprovoli.com .στην υπηρεσία των πολιτών, των ακροατών και πελάτων του.

Η Διευθύντρια

Πηνελόπη Νεοφύτου

PO BOX 42649 , 6501 Λάρνακα

Τ:  24 635500 F: 24 635506

Facebook: https://el-gr.facebook.com/99FMRADIO/

e-Provoli: http://www.eprovoli.com/  Radio 99FM: http://www.radio99fm.net